mari sharing se sharing2 nye...

Go down

mari sharing se sharing2 nye...

Post by chak0o0 on Wed Jul 01, 2009 3:01 pm

hehee...

sy just berpendpt smthing and want to share it in here.
pe kate, sgl info2 atau tutorial or anything knowledges dpt ditergkan dgn lebih sempoi atau dgn menggunakan ayt yg selalu2 kite pki utk menmbh minat reader utk membaca ayat seterusnye atau perenggan seterusnye..
ini dpt membuat forum ni lebih active, respondence and bg benefit kpd sume..

jusy my opinion.
mcm org dok slalu ckp..
sharing is caring..
so, make sure yg kite btul2 meng sharing agar reader terase ke caring an nye..
hehehe..

chak0o0

Posts : 43
Join date : 2009-06-24
Age : 32
Location : madagascar

Back to top Go down

Re: mari sharing se sharing2 nye...

Post by example010 on Wed Jul 01, 2009 4:14 pm

terpulang kat user nak post camne.. sbb ni namenye forum.. klu post tu complicated, leh tanye direct kat forum.. bukan just utk taip "thanks" je.. baru menampakkn 2 way communication tu wujud.. hehehe
avatar
example010

Posts : 184
Join date : 2009-05-11
Age : 32
Location : Nomad

http://example010.blogspot.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum